Muškost koja stoji čvrsto i uspravno i tako obećava zadovoljstvo ponos je svakog muškarca. Evo 7 savjeta koji će vam pomoći da postignete bolju erekciju.

1. Živite zdravo

Četiri najvažnija čimbenika koji utječu na erekciju su: pušenje, povišeni kolesterol, dijabetes i povišeni krvni tlak. Naime, svi oštećuju krvne žile, posebno pušenje, što je glavni krivac za erektilnu disfunkciju kod muškaraca prije 40. godine. Čaša ili dvije alkohola mogu stvoriti (lažni) podražaj koji obično brzo prolazi, stoga ne računajte na jaku i dugotrajnu erekciju nakon pića.

Zdrava prehrana jedan je od načina da osiguramo dobru erekciju, čak i ako nemamo na umu samo afrodizijake bogate cinkom, poput kamenica. Izbjegavajte prekomjerne količine crvenog mesa, brze hrane i pretjerane sitosti prije vođenja ljubavi, jer vam mogu pokvariti erekciju, pogotovo ako je hrana bila preteška.

2. Krećite se

Osim redovitog vježbanja za jačanje tijela, obratite dodatnu pozornost na mišiće donjeg dijela trbuha koji pomažu kod erekcije i jačaju ih. Također možete raditi Kegelove vježbe za muškarce i osigurati dugotrajnije zadovoljstvo.

3. Budite gore

U seksualnim položajima koji zahtijevaju da budete gore, imat ćete jaču erekciju, a osjećaj je bolji zbog same težine. Ako se nađete na dnu, imate više šansi da se stvar smiri, pogotovo ako vam je jako stalo do činjenice da ste vi onaj koji određuje tempo.

4. Prsten za penis

Ta sitnica vam može pomoći u erekciji jer zatvara put venama koje penisu dovode krv. Prsten možete koristiti prije odnosa kao dio predigre ili tijekom odnosa ako pritisak nije prevelik. Ako vas prsten počne pritiskati i osjetite trnce, odmah ga uklonite.

5. Vježba je djelo majstora

Naučite produžiti svoje zadovoljstvo, svaka erekcija još nije razlog za orgazam ovdje i sada. Vodite ljubav sporije, uživajte u trenutku i produžite ga, usredotočite se, igrajte nestašne igrice …

6. Tablete

Mnogi se muškarci zaklinju u Viagru, drugi opet tvrde da im nije potrebna. Žene bi, međutim, rekle da je seks u glavi. Ako ste odlučili isprobati plavu tabletu, prvo razgovarajte sa svojim liječnikom. Ako uzimate tablete koje utječu na poremećaj erekcije, poput antidepresiva, s vašim liječnikom utvrdite koje bi bile najmanje štetne za vašu seksualnost.

7. Opustite se

Stres je faktor koji šteti svemu, a ne samo erekciji, zato ga držite iza vrata spavaće sobe. Ne zamarajte se više koliko je velik vaš penis i kakva će biti vaša erekcija, ne bojte se intimnosti. Uvjerenje da više seksualnih partnera donosi više opuštanja i poboljšava uzbuđenje nije uvijek točno.

Comments are closed.