O portalu

Dobrodošli na web portal Fanzini.hr!

Vjerojatno ste i sami primijetili da mi ljudi stalno negdje žurimo, da imamo sve manje vremena za sebe i svoje najmilije. Često si govorimo da ćemo sutra napraviti ovo ili ono, ali to „sutra“ volimo odgoditi za „povoljnije“ vrijeme.

Poslovi i obaveze se gomilaju, savjest sve više peče, a vremena je sve manje. Tako se barem čini, iako se većina tih obaveza mogla riješiti već prvi dan. Ponekad više ne znamo ni gdje nam je glava, samo je pitanje vremena kad će nas stres pokositi. Krajnje je vrijeme da promijenimo svoje misaone obrasce ponašanja i jednom za svagda stanemo tome na kraj.

Ne web portalu Fanzini.hr objavljujemo zanimljive i nada sve korisne članke kojima vam želimo pomoći u vođenju ljepšeg, zdravijeg i kvalitetnijeg života. Budući da se usredotočujemo na teme ljepote i zdravlja, te ljubavi i odnosa, sigurni smo da će svaki čitatelj biti na svome i pronaći savjete i rješenja za svoje probleme.

Ako vam se portal sviđa, bili bismo vam zahvalni kada biste ga podijelili s prijateljima na društvenim mrežama. Da biste to napravili, možete koristiti gumbe za dijeljenje sadržaja koje ćete pronaći na svakom pojedinom članku. Radujemo se vašim preporukama i idejama za sadržajem i svim drugim mogućim poboljšanjima.

Pripremili smo i obrazac putem kojeg nas možete kontaktirati.